Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

 Buna ivaz, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki yaman, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların vesair Yangın Çıkış Kapısı katlara intikalini mâni olmak yahut mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, ölümlü tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Bu nedenle elan ali bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında muhafaza esenlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Yangın ve evgin hesap anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu şube temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzer. 

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile ivedili yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı zaman doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page