En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı montajı silme hevesli şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıhun üründe kusur yapılmaması müstelzim bir medarımaişetlemdir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve in yaşamını baş saha, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, panik koluna iye olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların evgin durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

üste Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin de problemsiz çkızılıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya güzel ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik sinein tercih edilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma maslahatlevi gelir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu kalıp çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page